Email:
   
 

     
Ţări
   
Locaţii
 
 
Categorie hotel
 
 
   
 
 
 

 
 
  CANYONING
   
nbsp;

Canyoning în Estul Sălbatic al Transilvaniei

 

 

Vă numărați printre cei care iau viața peste picior din când în când cu câte o aventură plină de adrenalină? Încercați o nouă tactică de a combate efectele plafonice ale unei vieți monotone de oraș cu un traseu de canyoning în Valea Seacă, în Munții Hășmaș.

Un canion cu o lungime de circa 1 km vă așterne în față un peisaj presărat cu cascade, poieni și Lacul Roșu în apropiere, o experiență ce vă va face să vă simțiți tocmai la polul opus al unei vieți lipsite de privilegiul aventurii exaltante. 

Ce vă oferim

O zi plină de aventură, o amintire unică. Nu vă sunt necesare abilități sportive deosebite, doar o condiție fizică bună. Tot ce veți avea nevoie ca și echipament sunt o pereche de bocanci, un costum de baie și o mică gustare pentru o zi de neuitat, iar de restul ne vom ocupa noi.

Descrierea programului

Plecare la ora 5.00 din Târgu Mureş pe ruta Sovata – Gheorgheni – Lacul Roşu.

 

Ajungem la locul de pornire pe traseu la ora 9. Ne alegem echipamentul corespunzător şi pornim pe traseu. Urcuşul până la începutul canionului dureaza aproximativ 1 oră. După instructaj va începe adevărata distracţie, un parc de aventură 100% natural. Vom coborâ un total de 17 cascade, în siguranţă totală, asistaţi de ghizi experimentaţi. 

 

Pozele din turele anterioare vorbesc de la sine :) 

 

După ieşirea din  canion vom avea o drumeţie de aproximativ 1 oră până la maşini.

 

Tariful este de 55 euro/persoană şi include transportul din Târgu Mureș pe ruta Sovata-Gheorgheni - Lacul Roșu, ghid, echipament special de canyoning, poze și filmulețe pe parcursul turului, asigurare medicală pe durata turului.

Organizare Excursii
Tipul excursiei
Tara
Perioada -
Nr. persoane
Nume
Telefon
Email
Observaţii
Cod de validare
 

     
 
odorhei, hotel, mamaia, amiral, condor, florida, gociman, mamaiagoldentulip, iaki, malibu, modern, richmond, savoy, ambasador, astoria, central, dorna, lido, majestic, orfeu, riviera, victoria, alcor, aurora, delta, flora, patria, piccadilly, unirea, eforienord, bradbranbega, europa, apollo, pensiune, colonial, complexdunarea, felix, valulmagic, belvedere, diana, hefaistos, petrolul, traian, venus,
 
     
www.hargitatours.ro home - despre noi - oferte speciale - oferte interne - oferte externe - cazare - contact - oferte last minute -
servicii - excursii - bilete de avion - bilete de autobuz - bilete de tren - rent a car
webdesign by