Email:
   
 

     
Ţări
   
Locaţii
 
 
Categorie hotel
 
 
   
 
 
 

 
 
  Explorare in Delta Dunării
   
nbsp;

Explorare in Delta Dunării

 

Graba și demersul constant aglomerat din viața de zi cu zi ne determină deseori să uităm de existența minunilor, de frumusețea naturii și grandoarea simplității.

Ce spuneți dar de o evadare din limitările vieții monotone pentru câteva zile? De o întoarcere spre natură, spre imprevizibilul așternut de aceasta în mod fascinant? Vă doriți să retrăiți aprecierea frumuseților simplismului?

Ce vă oferim

Scopul nostru este de a redescoperi împreună cu dvs. cele mai frumoase mistere ale Deltei Dunării într-o excursie plină de exaltare. Ne vom deplasa zilnic cu canoele, cu provizii constând în mâncare și apă suficiente pentru o săptămână întreagă. Vă este necesară doar o condiție fizică medie pentru a vă bucura de această experiență.

Vă invităm în Delta Dunării în perioada 20-25 Aprilie 2015 la o aventură care întruneşte toate aceste aspecte.

Informaţii generale despre Delta Dunării:

- 2733 km² din suprafaţa deltei este zonă protejată, clasificată ca rezervaţie a biosferei.

- conține mai mult de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pește de apă dulce - Vegetația este reprezentată în mare parte de o vegetație specifică mlaștinilor (stuful, papura, rogozul, în amestec cu salcia pitică) și ocupă 78% din totalul suprafeței.

- Adăposteşte numeroase specii de animale protejate:

Perioada propusă : 20- 25 aprilie 2015

Program

1 zi : Pornire dis de dimineaţa din Târgu Mureş, urmând să ajungem la locul de îmbarcare după amiază.  Ne vom apuca de împachetare, şi vom porni la drum. Direcţia o ştim : inima Deltei Dunării.

2 - 5 zi : Vom vâsli şi vom căuta cele mai frumoase colţuri ale deltei. Seara vom campa sub cerul liber.

6 zi : Plecare spre casă.

Tariful este de 690 Ron şi include transport tur-retur pe ruta Târgu Mureș – Brașov – București – Murghiol, echipament necesar (canoe, vâsle, veste de salvare), echipament de camping, serviciile instructorilor care vor avea grijă ca participanții să beneficieze de siguranță completă, mese zilnice (mic dejun 5*, prânz, cină, apă), asigurare medicală de accidente pentru toți participanții.

Este necesară o condiţie fizică medie .

Organizare Excursii
Tipul excursiei
Tara
Perioada -
Nr. persoane
Nume
Telefon
Email
Observaţii
Cod de validare
 

     
 
odorhei, hotel, mamaia, amiral, condor, florida, gociman, mamaiagoldentulip, iaki, malibu, modern, richmond, savoy, ambasador, astoria, central, dorna, lido, majestic, orfeu, riviera, victoria, alcor, aurora, delta, flora, patria, piccadilly, unirea, eforienord, bradbranbega, europa, apollo, pensiune, colonial, complexdunarea, felix, valulmagic, belvedere, diana, hefaistos, petrolul, traian, venus,
 
     
www.hargitatours.ro home - despre noi - oferte speciale - oferte interne - oferte externe - cazare - contact - oferte last minute -
servicii - excursii - bilete de avion - bilete de autobuz - bilete de tren - rent a car
webdesign by